MashelmyFotopages

By: Mashelmy Nizar Mastor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-Jan-2009 16:26 Email | Share | | Bookmark
The reception of Saiful & Ida

Entry kali nih agak istimewa pada aku…sebabnya, nih adelah job pertama aku sebagai junior photographer CandidSyndrome…bukan sebagai assistant, but as a main photographer for the event…wahh…melangkah lagi setapak nampaknya…hehe…thanks to my senior, sedara ML atas segala tunjuk ajar selama nih…juge thanks pada my boss, sedare SN yang membuka peluang untuk aku serta rakan rakan junior yang lain untuk meredahi jalan berliku sebagai seorang photographer kenduri kahwen…terima kaseh sangat sangat ikhlas dari aku penjaja bahasa berirama…

also thanks to Saiful & Ida yang memberi kepercayaan kepada kami di CandidSyndrome untuk merakamkan hari paling bermakna dalam hidup mereka…tersenyum manis Ida bilamana lensa ditala kearahnya…Saiful pula hanya mampu tersipu disisi isteri tercinta…selamat pengantin baru dan semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat hendaknya…













nak tengok slideshow, sila click SINI


Mashelmy Nizar Mastor
Junior Photographer / Designer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 017-4710505
Email : mashelmy@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.mashelmy.com
YM : favr3


Monday, 1-Dec-2008 17:08 Email | Share | | Bookmark
rindu rumah lame...

wah...rindu kt umah lame nih...
nak sangat update kt snih...tpi apekan daye..
dok terkejar sane terkejar sini...
hari ni aku jenguk gak ah...
kasi kemas balik n hias umah lame nih...
tinggal lelame sangat pun bersawang lak nanti...
so aku up ah sket entry terbaru aku...
the solemnization of Fahim & Arnida....enjoice~














selebihnya...leh jenguk kt umah baru aku @ http://blog.mashelmy.com


Mashelmy Nizar Mastor
Junior Photographer / Designer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 017-4710505
Email : mashelmy@candidsynrome.com
Official Website : http://www.mashelmy.com
YM : favr3


Monday, 20-Oct-2008 16:50 Email | Share | | Bookmark
Amal & Frens



Lame tak update fp aku nih...tk sempat actually sbb too many things happen to me lately...in the meantime aku akan lebiih byk update blog aku kot..so please...feel free to visit me at http://blog.mashelmy.com

thanks.


Mashelmy Nizar Mastor
Junior Photographer / Designer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 017-4710505
Email : mashelmy@candidsynrome.com
Official Website : http://www.mashelmy.com
YM : favr3


Tuesday, 9-Sep-2008 17:10 Email | Share | | Bookmark
Nazliah & Izwan @ Klang

 
 
 
View all 22 photos...















oret…ini hari aku up kan entry Nazliah dan Izwan di Klang…tersangatlah cantik settingnya itu hari…dari khemahnya, hiasannya, bunga bungaannya…dan yg paling menarik perhatian aku itu hari…pelaminnyerr.. aduihaii…sweet giler beb…aku yg dok layan ‘rock kapak’ nih pun leh tangkap leleh nengoknye…dah terbayang jer time aku sanding sok nk buat pelamin yg cenggitu..ahaha..serius…sangat cool weh…

neway, the event went really well that day…sangat meriah n meletop…sanak sedare dan kekawan yang datang punye ar ramei…tahniah dan selamat pengantin baru buat Nazliah dan Izwan…korang mmg cool ah…wish u all the best and live happily ever after~



Photographer
Mashelmy Nizar
Tel : 0174710505
Email : favr3@yahoo.com
Blog : http://mashelmy.wordpress.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mashelmy/
YM : favr3


Thursday, 4-Sep-2008 14:56 Email | Share | | Bookmark
Ekin & Ajib @ Pontian

 
 
 
View all 25 photos...
















Ekin & Ajib...pasangan paling sempoi penah aku shoot...the whole event terase fun giler...tak rase penat pun shoot sehari suntuk bile dapat pasangan yg best n layan camnih...dapat lak mmber2 die pun satu kepala layan gak suke amek gambar...mmg best ah kan...

derang nih leh kate cam peminat setia saudara Moqh kite ah...setahun awal da booking dah...takut terlepas date tu kat orang laen...yg sronoknya...mase kite shoot, banyak tul request shot dari si Ekin n frens nih...nak shot dari bawah ah...nk shot lompat ah....nak berlari ah...huhu...sangat mudah bekerja dengan client yg tahu ape die nak...kite as photog pun tak pecah pale nk pikir shot...apepun, tahniah buat pasangan Ekin & Ajib....aku doakan korang cepat2 dapat anak...sure anak korang pun suke amek gamba gak nnti...n congrats~...



Photographer
Mashelmy Nizar
Tel : 0174710505
Email : favr3@yahoo.com
Blog : http://mashelmy.wordpress.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mashelmy/
YM : favr3


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net